Boknings- och betalningsvillkor för online-bokning

 

Bokningsvillkor - Betalningsvillkor      
       
Beställning och bekräftelse
En beställning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Bokningsbekräftelse lämnas online samt skickas per e-post till den e-postadress som angivits vid bokningstillfället. Det är ditt ansvar att kontrollera att bokningsuppgifterna stämmer. Är något felaktigt eller skall något ändras är det ditt ansvar att kontakta Hestraviken omgående. Detta kan göras på telefon 0370-336800 eller via e-post info@hestraviken.se      
       
Ankomst och avresa
Hotellrummet står till ditt förfogande senast från kl. 15.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast kl. 11.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl. 18.00. Kommer du senare, måste du meddela det på förhand.      
       
Avbeställning och utebliven ankomst
Avbokningsregler varierar beroende av vilket pris/produkt du har bokat, 
 
- För bed & breakfast skall avbeställning ske senast kl. 18.00 dagen före ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl. 18.00, får du betala priset för ett dygn. 
 
- För övriga produkter/priser skall avbeställning ske senast 7 dagar före ankomst dag. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än 7 dagar före ankomst dag, får du betala 85% av  priset för hela beställningen.

- Om det i produkten är angivet att den ej är om eller avbokningsbar får du betala 100% av priset för hela beställningen om du uteblir utan avbeställning, avbeställer eller bokar om.    
 
När du förbetalat med ett bankkort eller kreditkort har de flesta kort oftast ett försäkringsskydd för kostnader vid en avbeställning. Kontrollera gärna villkoren för ditt kort som du betalar med för att se vilka kostnader skyddet täcker.   
 
Tidig avresa
Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser tidigare får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet.      
       
Hotellets skyldigheter
Om hotellet inte kan ge dig rum enligt överenskommelse, har du rätt att utan merkostnad få ett likvärdigt eller bättre rum inom hotellet eller på ett hotell med likvärdig standard.
 
Övrigt
Alla rum är rökfria rum. Vid överträdelse av rökförbud debiteras du kostnader för sanering. För barn ingår endast logi i extrabädd med lantfrukost i samtliga produkter/priser om det inte särskilt anges att annat ingår för barn. Om du önskar ta med husdjur måste du göra en förfrågan till oss innan. Hotellet har endast ett par rum där husdjur är välkomna så vi kan inte garantera att rum för husdjur finns ledigt i vår onlinebokning. Har du särskilda önskemål vad gäller mat (vegetariskt, glutenfritt m.m ) bör du framföra dessa vid bokningstillfället.    
       
Betalning
Priset för produkter/vistelse som bokats online dras från ditt kreditkort vid bokningen. Om du avbeställer bokningen eller uteblir görs avräkning enligt ovanstående regler och eventuellt överskott betalas tillbaka till dig efter kontakt med oss.
 
Alla priser inkluderar moms.